Om oss

Våre største kunder er innen bedriftsmarkedet, men vi leverer også tjenester direkte mot privatmarkedet. Bestiller du parbolantenne via Canal Digital eller Viasat, er sannsynligheten stor for at du får besøk av en av våre montører.

Vi henter og bringer gratis for våre kunder, og har vakttelefon bemannet 24 timer i døgnet, hele året.

Det kan være frustrerende når du har planlagt å se helgens fotballkamp eller en direktesendt konsert, og signalet plutselig faller ut. Vi står på hodet for våre kunder, for å sørge for at du får den beste kvalitet på dine tv-signaler.

Vi har hovedkontor i Kristiansand, men leverer tjenester i kommuner på hele Agder. Enten du trenger ny parabol på hytta på Hovden eller har behov for kanalsøk i hjemmet, kan vi hjelpe deg.

I tillegg til å være en stor leverandør av ulike bilde og lyd produkter for hus og hjem, leverer vi også overvåkningskameraer. Mange bedrifter har fått økt sikkerhet og trygghet for sine ansatte ved hjelp av våre produkter.
 
 
Historien
Daglig leder og eier Jan Erik Johnsen overtok selskapet i 1983 etter endt utdannelse som radio- og tv tekniker. Forløperen til Radio-TVsenteret hadde navnet Videosenteret og ble drevet av de tidligere fotballegendene Steinar Aase og Svein Mathisen som begge spilte for IK Start. Forretningen holdt i ulike perioder til i to forskjellige lokaler i Kristiansand sentrum. Det ble etablert et serviceverksted for elektriske artikler, og vi kan med trygghet si at vi har fått ta del i en kraftig utvikling i markedet.
 
Det har alltid vært vårt mål å være tidlig ute med ny teknologi. Vi var derfor blant de aller første i landet som leverte parabolantenner da dette ble gjort tilgjengelig på det norske markedet. Da mobiltelefonene inntok privatmarkedet solgte vi pallevis med Ericssons 318 modell.

I år 2000 flyttet vi til Lumber i Vågsbygd, vest i Kristiansand, hvor vi i dag også har eget verksted.

 
DIN TV-HVERDAG - VÅR JOBB

I 20 år har vi hjulpet familier og bedrifter med å få de beste signalene til sine tv-apparater.

HJEMMEKINO

Det trenger ikke lenger være en drøm å få kinofølelsen inn i stua. Kostnaden er ikke det den en gang var. Vi hjelper deg gjerne med å realisere drømmen. Les mer om våre hjemmekino løsninger.

LYD OG BILDE

Vi har som mål og være best både på lyd og bilde. Derfor oppdaterer vi oss regelmessig på det siste innen utstyr til private og kommersielle annlegg. Hos oss for du den beste kvaliteten til konkurransedyktige priser.