Privatkunde

TOTALLEVERANDØR: Vårt mål er at du som privatkunde kun skal trenge å forholde deg til en leverandør av lyd- og bildesignaler og produkter til ditt hjem eller fritidsbolig. Vi er en totalleverandør av alt innen radio, tv og hjemmekino. Vi sørger både for montering og installering av apparatene du kjøper hos oss. Enten det gjelder kanalsøk eller kobling av utstyr: Du trenger bare Radio-TV Senteret.

Vi skreddersyr, leverer og monterer komplette pakker av beste merke til konkurransedyktige priser.
 
REPERASJONER: Dersom det skulle skje et uhell med tv-en din, eller du har behov for service på andre elektriske apparater kan du levere disse til oss på vårt serviceverksted. Vi har egne teknikere som har spesialisert seg i å reparere defekt utstyr. Er uhellet ute, kan gjerne ringe oss. Vi henter og bringer varene gratis.

PLOMBERING: Stadig flere ønsker å benytte seg av streaming via deres smart TV, PC, Nettbrett, Apple TV og andre streamingtjenester. Av den grunn blir din TV brukt som en monitor på lik linje som en PC og mange ønsker derfor ikke å betale NRK-lisens lenger. Det du må gjøre da er å plombere din tv hos et autorisert verksted slik som oss. Vi hjelper deg gjerne med plombering av din tv.


Bildet viser daglig leder Jan Erik Johnsen mens han reparerer en flatskjerm. Vi har egne montører som sørger for at utstyret ditt får den behandling som kreves.

VALGMULIGHETER: En stor del av våre oppdrag består også i montasje av parabolutstyr for Canal Digital og Viasat. Vi er en av Sørlandets største aktører i markedet og er også leverandør av tjenester for RiksTV. Som kunde har du flere valgmuligheter, og dersom du trenger råd når du skal gjøre valg for din tv hverdag, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

For deg som kunde er det mulig å få montert parabolantenne og utstyr for mottak av digital tv-signaler helt gratis.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om våre tjenester.
 

Tekniske reperasjoner

Vi forstår sammenehengene, og kjenner hver minste detalj i en tv. Du kan være trygg på at når du kommer med defekte apparater til oss, så finner vi feilen.

Parabolmontering

Vi tar på oss monteringsoppdrag og er jevnlig innom private boliger og hytter i vårt distrikt. TV distributørene betaler montasjen for deg. Vi ordner resten.