Bedriftskunde

For våre bedriftskunder tilbyr vi det meste av tjenester innen salg av radio- og tv-utstyr, montering av parabol og kabelutstyr for visning av på tv eller storskjerm, samt reparasjon av elektriske artikler. Vi har mange løpende serviceavtaler med større og mindre kunder i markedet, men er også åpne for nye oppdrag.
 
Her er noen referanser fra våre eksisterende bedriftskunder.
 
SERVICEPARTNER 1
En av våre største kunder er Servicepartner 1 hvor vi har ansvar for å kontrollere alt av elektriske artikler i forbindelse med sanering etter brannskader, oljeskader, fuktskader eller lignende. De har mange dyktige medarbeidere som sørger for at boligene blir satt i stand igjen når uhellet har vært ute. Målet med arbeidet er å redde verdiene i huset, og vi bistår dem i arbeidet med å vurdere hva som kan repareres av elektriske artikler. I mange tilfeller kan det lønne seg å sette i stand det som har blitt ødelagt.


SPICHEREN TRENINGSSENTER
I 2008 monterte og installerte vi tv-anlegg på alle spinning- og løpemaskinene på Sørlandets største treningssenter. Spciheren er blitt et moderne velferdstilbud til studenter, og en viktig grunn til at stadig flere velger Kristiansand som studiested. Med over 5000 medlemmer er det mange som får en ekstra opplevelse når de trener. Tiden går raskere når man ser på tv, og vi er stolte av å være en leverandør som bidrar til treningsglede for så mange treningsentusiaster hver eneste dag. For at alt til en hver tid skal fungere optimalt har vi også serviceansvar for alt av audiovisuelt utstyr på treningssenteret. Inkludert i dette er storskjermer og lerret.


SØR ARENA
Gjennom en større satsning har vi sammen med Cablesat stått som leverandør av den nyeste teknologien av tv-sentral til Sør Arena. Utstyret som brukes er det samme som er installert i den ny skiport anlegget i Holmenkollen.  TV-signalene går over IP-linjer som kompletteres med eksisterende utstyr på arenaen. TV-sentralen brukes til visning av egenproduserte tv-sendinger og direktesending av arrangementer.


HOVDEN, SETESDAL
Omtrent 30 dager i året har vi også egen servicetekniker tilstede på Hovden i Setesdal. Vi har gjennom en årrekke stått for leveranse av parabole tv-signaler til ulike kunder i området. Noen av våre kunder er Hovden Høyfjellshotell, Valle Sykehjem, Bykle Hotell, Hovden Høyfjellssenter, Hovden Apartementshotell m.fl.
 
Noen andre av våre kunder:
     

         

Logoen som er vist over er f.v. Kristiansand kommune, Vest-Agder Fylkeskommune, ISS, Hovden Resort, Skottevik Feriesenter, Skjærgårdsbygg, Farsund Fjorhotell, HSH, Hotell Sørlandet og Fædrelandsvennen. Vi har også mange andre kunder.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du ønsker ytterligere referanser på arbeid vi har utført.

ULIKE OPPDRAG - ULIKE KUNDER

Radio-TV Senteret har et bredt spekter av kunder. Her vises en tv-sentral vi har installert på Sør Arena i Kristiansand.