VI HENTER Å BRINGER GRATIS!

Sørlandets Totalleverandør

Vår visjon er å tilby den beste TV og lyd-opplevelsen for bedrifter og hele familien. Derfor jobber vi hardt for å være først med de nyeste løsningen, være innehaver av de mest attraktive tv-pakkene og at vi stadig ser etter nye, spennende tilbud å tilby deg som kunde, slik at du kan nyte den beste TV-underholdningen når, hvor og hvordan du vil.

Vi er også veldig opptatt av service og miljø. Med eget serviceverksted reparerer vi de fleste elektroniske artikler og har eget delelager for rask og hyggelig service. Henting og bringing lokalt gjør vi gratis og har døgnåpen vakttelefon

Radio-Tv Senteret AS startet med salg av TV og LYD i 1985, og leverer i dag løsninger til norske husholdninger og bedrifter via satellitt (Parabol), antenne og fiber.

Radio-Tv Senteret AS er Sørlandets ledende totalleverandør på bilde og lyd. Vi har servet tusener av mennesker med våre tjenester og vårt serviceverksted sørger for at vi har mulighet til å gi liv i elektroniske artikler som ellers hadde gått på søppelen. Vi er stolte av å kunne spare miljøet og ofte redusere kostnadene for kunden.

Noen av våre samarbeidspartnere

Send oss en forespørsel

Fyll ut skjema under eller kontakt oss for en hyggelig prat på Tlf: +47 930 92 700