Lokalt leverer vi og henter gratis!

Kaste eller reparere?

Vi har lang erfaring med reparasjon av defekt utstyr. Når TV, Forsterkeren, Sentralen, eller andre elektroniske artikler ikke lenger virker er det ikke sikkert at du trenger å kaste den på søppelen. Lokalt henter og bringer dine elektroniske artikler gratis, og ringer deg for å gi råd om reparasjon eller nyinnkjøp. Sammen kan vi spare miljøet og senke utgiftene for deg.

services-tabs-139154408

Kontakt oss i dag, så kan vi ta en nærmere titt på om vi anbefaler å reparere eller gå til nyinnkjøp. Vår erfaring er at mange, spesielt eldre er godt fornøyd med produktene de allerede har og ønsker ikke å lære hvordan et nytt produkt fungerer. Reparasjon av f.eks. din eksisterende TV eller fjernkontroll kan da være en god løsning.

TV hjemme eller på hytta?

SatellittTV er digitale TV-sendinger som sendes over en kommunikasjonssatellitt, og kan mottas med en parabolantenne eller flatantenne. For å se sendingene kreves det en mottakerboks som omformer signalene, i tillegg til å dekryptere betal-TV-sendinger.

Mange steder bygges det ut kabelnett, men det er ikke tilfelle alle steder. Da kan satellitt være en god løsning. Vi leverer både Canal Digital og Viasat. Med satellitt-TV fra oss får du den beste kvaliteten overalt.

services-tabs-139154408
services-tabs-139154408

TV hjemme, på hytten eller i bobil/ campingvogn/ båt?

Vi leverer RiksTv og kan derfor tilby Digital-TV og HDTV til nærmest hele vårt langstrakte land. Med klar sikt til et lokalt signaltårn kan vi levere underholdning nærmest uansett hvor du er; hjemme, på hytta, i båten eller i campingvogna. Med ett abonnement kan vi skreddersy en løsning du kan bruke hjemme som også vil fungere på hytten, bobil, campingvogn eller båten. Vi sørger for TV uansett hvor du befinner deg.

services-tabs-139154408

TV via fiber er framtiden

Vi leverer Fiber-TV hvor du gjennom en av våre partnere kan du velge ønsket TV-pakke. Alt du vil ha av film, serier, sport, strømmetjenester og underholdning med en løsning.

Fiber-TV er stadig i utvikling og vi tilbyr alt av tjenester i form av installasjon av fiberkabel fra sentral til ditt kontor, bolig eller nabolag, til ferdig installasjon. Eneste du trenger å gjøre er og velge TV-pakke og trykke på fjernkontrollen.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

services-tabs-139154408

Vedlikehold er viktig!

At elektroniske utstyr funger som det skal er helt essensielt. Vi påtar oss serviceavtaler, slik at du som vår kunde kan være trygg på at systemet deres hele tiden er oppe å går som det skal. Vi har delelager av de mest utsatte komponenter og døgnåpen vakttelefon.

Gjennom lang fartstid i bransjen har vi opparbeidet oss et bredt nettverk av samarbeidspartnere. Et dynamisk felleskap med våre leverandører og samarbeidspartnere har gjort oss til en sentral aktør i lyd og TV-markedet som du kan stole på.

services-tabs-139154408

Noen av våre samarbeidspartnere

Send oss en forespørsel

Vi er sikre på at sammen finnen en løsning. Send oss en forespørsel.

Kontakt oss på Tlf: +47 930 92 700 for en hyggelig prat